foto Jeroen Cantaert - Freelance Online Marketeer

Freelance online marketing consultant

Ik ben Jeroen Cantaert, een freelance online marketing consultant met een passie voor groei. Als millennial heb ik de exponentiële evolutie van het internet meegemaakt, van de eerste zoekopdrachten op Altavista tot de eerste online aankopen via Google.

Ik help jouw website, webshop of social media pagina meer verkeer te genereren door het verhaal van jouw merk te versterken en meer relevante zoekopdrachten naar je website te sturen. Want mooie pagina’s alleen garanderen geen bezoekers.

Met Digifuel ga ik voor meer en snellere wegen naar jouw doelgroep. Ik ben een growth driven marketeer die gepassioneerd is om efficiënt gebruik te maken van de beschikbare data en het meest optimale resultaat te behalen. Wil jij je merk een extra boost geven?

“Je moet je onderscheiden door het aanbieden van hoogwaardige, relevante ervaringen aan een doelgroep die je echt begrijpt.”

– Adam Audette

Klaar om jou bij te tanken

Heb je brandstof nodig om uw online verkeer te boosten? Laat ons samen nadenken wat de beste strategie is om jouw snelweg uit te bouwen. Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen! Ik zal zo snel mogelijk contact met u opnemen!