foto Jeroen Cantaert transparant

Wie tankt je bij?

Digifuel is het verhaal van Jeroen Cantaert. Dé freelance online marketing consultant die je zoekt. Als millenial heeft hij alles exponentieel zien evolueren. Van de eerste zoektochten op Altavista tot de eerste online aankopen via een zoekopdracht op Google.

Het verhaal waarmee hij extra brandstof aan jullie doelgroep wilt aanbieden om meer verkeer naar de website, webshop of social media pagina te krijgen. Het is niet omdat je pagina’s mooi zijn gemaakt dat deze ook de bezoeken krijgt die ze verdienen.

Meer en snellere wegen naar je doelgroep, daar gaat Digifuel voor. Als een growth driven marketeer is hij gepassioneerd om efficiënt om te gaan met de data die voor handen is. Gepassioneerd om uit deze data het meest optimale resultaat te halen. Alle wegen leiden nu al naar Rome, maar binnenkort ook naar je website.

“Je moet je onderscheiden door het aanbieden van hoogwaardige, relevante ervaringen aan een doelgroep die je echt begrijpt.”

– Adam Audette

Klaar om jou bij te tanken

Heb je brandstof nodig om uw online verkeer te boosten? Laat ons samen nadenken wat de beste strategie is om jouw snelweg uit te bouwen. Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen! Ik zal zo snel mogelijk contact met u opnemen!